Travel-ka

Travel-ka

Egynapos kirándulás Bécsbe olcsón

2017. december 04. - spannika

A méltán híres bécsi adventi vásárt senkinek sem kell bemutatni. Érdemes idén is kilátogatni, hisz ezt egyre olcsóbban megtehetjük.

3-millionen-besucher-verzeichnet-der-weihnachtsmarkt-auf-dem-rathausplatz-jedes-jahr-wien-oesterreich.jpg

Ha nincs autónk, vagy csak szeretnénk megúszni a benzin és autópálya költséget, esetleg innánk egy-két pohár forralt bort, érdemes körbenézni, különböző busztársaságok oldalain. Egyre többen kínálnak egynapos kirándulásokat, amivel  sokat lehet spórolni, főleg ha jól kifogja az ember. 

Vannak társaságok, ahol reggel elindulunk, és este érkezünk, de nap közben szabad a program, hisz itt csak az utazást fizetjük. Mindenki kénye-kedve szerint alakíthatja a napját, ilyen például a Flixbus, a Volánnál is vannak olcsó jegyek, de érdemes a Máv oldalán is szétnézni vonatjegyekért. 

Illetve szemezgethetünk utazási irodák egynapos ajánlatai közül is, itt legtöbbször kötött programmal és menetrenddel várnak. Érdemes a programok alapján választani utazási irodát, mert az árak legtöbbször szinte ugyanazok. Találunk Lindt csokigyár látogatást, vagy rövid sétát a Hundertwasser házaknál, vagy a Schönbrunni kastélynál. 

Mit javaslok, ha magunknak szervezzük a kirándulást:

- Nézzük meg az karácsonyi vásárt a Városháza téren. 

- Látogassunk el a Schönbrunni kastélyhoz, 

-próbáljuk ki a klasszikus és eredeti Sacher-tortát

Mindenkinek ajánlom, hogy töltsön egy szép napot Bécsben, mert ilyenkor tényleg átjárja az ember lelkét az ünnepi hangulat!

A bejegyzés trackback címe:

https://travelka.blog.hu/api/trackback/id/tr213426027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása