Travel-ka

Travel-ka

Nem kell messze menni, hogy hollywoodi sztárokkal találkozzunk

2017. december 03. - spannika

Irány Marbella, a csodálatos város Dél-Spanyolországban. Amely közkedvelt nyaraló, illetve telelőhelye a világsztároknak, politikusoknak és királyi családoknak. 

wedding-venue-marbella-luxury-hotel-4.jpg

Itt van háza többek között Antonio Banderasnak, Melanie Griffithnek, Eva Longorianak, de itt szokott szintén

nyaralni Paris Hilton, Kylie Kardashian és még sokan mások... 

De Marbella és környéke nem csak ennyit tartogat, hanem gyönyörű tengerparttal,kikötőkkel, parti sétánnyal, csodálatos városokkal és közel 40 golfpályával várja az ide látogatókat. Hatalmas ingyenes beach húzódik a tengerparton a városmentén, de akinek ez nem elég, különböző strandklubokban borsos összegeket hagyhat, cserébe a medence és a magánpincér kényelméért. 

 Budapestről a repülőjegy novembertől-februárig viszonylag olcsónak mondható, de nyáron elszabadulnak az árak. A téli szezonban a szállás se olyan drága, mint nyáron, de érdemes jó helyre foglalni, mert a taxizás sem olcsó mulatság.

Mi mindig decemberben, vagy januárban szoktunk kimenni, kicsit feltöltődni a melegbe, hisz ilyenkor is nagyon jó az idő, ráadásul turistákkal sincs tele a város. Nem csak a csodás napsütést élvezheti az ember, hanem a környezetet is, Andalúzia és környéke tele van történelmi örökségekkel rendelkező városokkal, falvakkal. Érdemes ellátogatni Rondába, Puerto Banúsra, ha időnk engedi, és autóval is rendelkezünk Gibraltárra. 

0_1463.jpg

 

 marbella-puerto-banus-06.jpg

 

 Amire figyelni kell:

 - Mindenképp megbízható szálláshelyen foglaljunk. Sok történetet hallottam arról, hogy amíg a városban voltak a turisták, a szobájukat kipakolták. 

- Érdemes kötni utasbiztosítást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelka.blog.hu/api/trackback/id/tr6413401751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása